Soft Kaplama Almanya Real Gold ana merkez bölgemizde gerçekleştiriyor olduğumuz birçok hizmetimizden biridir. Soft kaplama ve soft kaplama spreyi sayesinde araç içinde, kapı kollarında, direksiyonda, viteste, tuş takımlarında, yüzeylerde, araç dışında, yüzeylerde, jantlarda, ev eşyalarında ve banyo eşyaları gibi aklınıza gelebilecek boyutu fark etmeksizin her alanda ve üründe eskiden yeniye dönüşümü yakalayabilirsiniz.

Zarar görmüş, aşınmaya müsait ya da aşınmış, görünümünü kaybetmiş, silinmiş, darbe alabilecek her türlü alanı, takımı, eşyayı, maddeyi soft kaplama spreyi sayesinde dayanıklı, dirençli, parlak, dekoratif, göz alıcı, sorunsuz ve en yeni haline dönüştürmek oldukça kolaydır.

Kullandığı makine ve malzemeler ile kaliteyi, fabrikadan ilk kez çıkmış halindeki gibi görüntüyü ve sorunsuz hizmeti yakalayabilmek için Real Gold bütün deneyim ve referanslarını kullanarak sizlere sunuyoruz ve her zaman geliştirmeye devam ediyor.

Soft kaplama spreyi ile istediğiniz her türlü ürünü boyut fark etmeksizin parlaklık, canlılık vererek daha dirençli, sökülme yapmayacak, aşınma yapmayacak, çıkma yapmayacak şekle ve bunlar ile herkesin gözünde göz alıcı bir hale dönüştürüyoruz.

Gerçekleştireceğimiz bu işlemi sizin isteğiniz doğrultusunda ister şeffaf isterseniz de bütün renklerde boyutu fark etmeksizin yapabilmekteyiz. Bu işlem sizlere kısa süre içerisinde elde edebileceğiniz pratik bir çözüm olanağı sunar.

Trend olmak ve trend yaratmak, göz almak ve gözlerin üzerinde olmak ister iseniz aynı zamanda farklı, yeni bir ürün almak yerine kullanmakta olduğunuz, severek kullandığınız, aşınmaya, darbelere karşı korumak istediğiniz her ürünü, alanı, malzemeyi soft kaplama spreyi sayesinde değiştirmeden yenileyebilmek, eskiyi yeni yapabilmek çok kolay ve alternatif bir hale geliyor.

Real Gold yaptığı bütün çalışmalarda, kaplama sektöründe en iyisi olmaya sizler sayesinde devam ediyor. Bizlere büyük bir gönül rahatlığı ile gelerek dilediğiniz her türlü hizmeti alabilir ve bu sayede evlerinize, iş yerlerinize, arabanızın içine veya arabanızın dışına yeniliği ve korumayı en iyi şekliyle en kaliteli biçimiyle getirebilirsiniz.

Sizlere her zaman rakipsiz olduğumuzu ve ne denli müşteri memnuniyeti, maliyet tasarrufu yapabileceğimizi göstermeye devam edeceğiz. Yeniliği ve kaliteyi sizlere getirmeye sizler sayesinde devam ediyoruz.